Kan jag använda scotts halts crabgrass preventer på st. Augustine gräs?

Men företagets Halts Crabgrass Preventer är säker för gräsarten
Augustine gräs är känsligt för många kemiska produkter, inklusive några tillverkade av Scotts, men företagets Halts Crabgrass Preventer är säker för gräsarten.

St. Augustine (Stenotaphrum secundatum) är ett gräs under varma säsongen som växer bäst i det amerikanska jordbruksdepartementets växthärdighetszoner 8 till 10. Det trivs i sommartemperaturer, men tyvärr gör det så många ogräs, som krabbgräs. Flera typer av Scotts ogräsbekämpningsprodukter är inte designade för St. Augustine-gräs, men Halts Crabgrass Preventer är säker att använda med den.

St Augustine gräs

St. Augustine-gräs är väl anpassat för många områden, använder vatten effektivt och växer bra även i halvskugga. Dess krypförmåga hjälper till att odla en solid, frodig gräsmatta som klämmer ut många ogräsproblem. Det betyder dock inte att ogräs som krabbgräs inte kan dyka upp. Att använda ett crabgrass-skyddsmedel hjälper till att stoppa problemet innan det börjar, vilket ger gräset mindre konkurrens så att det kan fortsätta att tjockna. St. Augustine-gräs är känsligt för många kemiska produkter, inklusive några tillverkade av Scotts, men företagets Halts Crabgrass Preventer är säker för gräsarten.

Använder crabgrass preventer

Men Halts Crabgrass Preventer är säker att använda med den
Augustine gräs, men Halts Crabgrass Preventer är säker att använda med den.

Scotts Halts Crabgrass Preventer fungerar bra med St. Augustine-gräs om den används på rätt sätt. Om du använder för mycket eller provar en annan produkt som inte är säker med St. Augustine, kan gräset brinna och dö. Att applicera produkten med en fröspridare säkerställer en jämn täckning så att du inte bränner dig på enskilda gräsytor. Med de flesta Scotts spridare, använd en inställning på 2,25, men kontrollera krabbgrässkyddets etikett för att se till att du använder rätt inställning för din specifika spridare. Applicera produkten en eller två gånger per år, vänta minst två månader mellan appliceringarna.

Gräsbyggare

Många av Scotts ogräs-och-foderprodukter, de som innehåller både fertilizer och herbicid, kan skada St. Augustine-gräs. Scotts Turf Builder with Halts Crabgrass Preventer använder dock samma herbicid som det grundläggande crabgrass-skyddet och lägger till en gödningsmedelssäker för St. Augustine. Med en gödselnedbrytning på 36-0-4 ger det din gräsmatta den höga kvävehalt som St. Augustine-gräset kräver för att trivas.

Andra scotts produkter

Kontrollera alltid tillverkarens etikett innan du sprider ett gödningsmedel eller herbicid på din St. Augustine-gräsmatta. Som med Scotts produkter kan vissa vara säkra, medan andra kan döda ditt gräs. Scotts vanliga Turf Builder Weed and Feed, till exempel, bör inte användas med St. Augustine-gräs, även om Turf Builder med Halts Crabgrass Preventer är säker.