Hur man bygger ett badtunnaskjul med lusthus i trädgården?

Med hjälp av ett lusthus-kit behövs bara grundläggande snickerikunskaper för att bygga dina drömmars
Med hjälp av ett lusthus-kit behövs bara grundläggande snickerikunskaper för att bygga dina drömmars badtunna.

Förvandla din vanliga badtunna till ett tillflyktsort i trädgården med installationen av ett slutet lusthus, även känt som ett lusthus eller ett tillflyktsort. Med hjälp av ett lusthuskit behövs bara grundläggande snickerikunskaper för att bygga dina drömmars badtunna. Vinyl lusthussatser är mest lämpliga för en bubbelpool med tanke på mängden fukt som skjuts upp av badkaret. När den väl har installerats, dekorera ditt badtunnaskjul med växter för att känna dig som en avskild trädgård.

1

Mät måtten på din badtunna. Lägg till fyra fot till längden och bredden på varje dimension. Det här är storleken på ditt badtunnaskjul.

2

Kartlägg och markera postplatserna för lusthuset med hjälp av landskapsfärg. Stolparna får inte vara mer än 10 meter från varandra.

3

Sätt stolphålsskruven på plats vid varje märke och gräv ett 76 centimeter djupt hål.

4

Blanda cementen med vatten enligt tillverkarens instruktioner. Placera en liten mängd cement, cirka 2,50 cm djup, i botten av varje hål.

5

Sätt en stolpe i marken vid varje märke, tryck ner något i cementen du just hällt. Fyll resten av hålet med betong. Använd nivån för att säkerställa att stolparna är raka. Låt betongen stelna över natten.

6

Skruva fast de 2 x 12 plankorna på stolparna längst ner och sedan på toppen med hjälp av däckskruvarna. Använd ett vattenpass för att säkerställa att plankorna är korrekt inställda. Kontrollera varje stolpe för att se till att de fortfarande är i en 90-graders vinkel mot marken.

7

Dekorera ditt badtunnaskjul med växter för att känna dig som en avskild trädgård
När den väl har installerats, dekorera ditt badtunnaskjul med växter för att känna dig som en avskild trädgård.

Sätt väggpanelerna från lusthuset på plats och säkra enligt tillverkarens instruktioner. Delarna kommer att märkas för att säkerställa att du installerar dem i rätt ordning. Beroende på ditt kit kommer väggarna antingen vara en eller två delar.

8

Skruva fast de dekorativa knästöden i hörnen mellan 4-av-4-stolparna och 2-av-12-stöden längs toppen av strukturen enligt tillverkarens anvisningar.

9

Installera kilarna för att stabilisera varje vägg. Kilar installeras tvärs över väggen, överlappande vid sömmen där två väggar möts, och ger extra stabilitet för strukturen.

10

Skruva fast takbjälken på plats enligt anvisningarna i ditt kit.

11

Sätt en takpanel på plats och skruva fast den på stödbalkarna med hjälp av borren. Fortsätt att installera paneler tills du har skruvat alla på plats.

12

Montera skärmpanelerna och dörren enligt satsens instruktioner. Skärmen möjliggör ventilation av den fuktiga luften under användning och förhindrar mögeluppbyggnad.

13

Fyll i det överblivna utrymmet mellan badtunnan och lusthusets väggar med dekorativ landskapsklippa för att ge strukturen en lyxig utomhuskänsla.