Hur bygger man en kompostbehållare för gräsklipp?

Även om du kan köpa en kompostbehållare för att hålla ditt gräsklipp
Även om du kan köpa en kompostbehållare för att hålla ditt gräsklipp och andra föremål, kan du göra en hemma och spara pengar.

Gräsklipp är ett utmärkt komplement till alla trädgårdsbäddar. Komposterat klipp tillför kväve, behåller fukt och hjälper till att dämpa ogräs när det används som toppdressing runt blommor eller grönsaker. Blanda gräsklippet med annat torrt material som träflis, halm eller torra löv i förhållandet ett till ett för bästa resultat. Även om du kan köpa en kompostbehållare för att hålla ditt gräsklipp och andra föremål, kan du göra en hemma och spara pengar

1

Skär fyra bitar av 2 x 5,10 cm timmer för att mäta 3 meter långa. Det här är insatserna för kompostbehållaren.

2

Skär de nedre 15 centimeterna av varje påle i en vinkel för att skärpa den. Detta kommer att göra det lättare att slå ner pålarna i marken.

3

Skär 2 x 15,20 cm timmer i åtta 3 meter långa bitar. Dessa kommer att vara sidorna av din kompostbehållare.

4

Ordna fyra av sidostyckena i en kvadrat på en plan yta. Spika ihop kvadraten i varje hörn. Upprepa med de andra fyra brädorna. Lämna ett 5,10 cm mellanrum mellan naglarna och använd två spikar vid varje led.

5

Det här är insatserna för kompostbehållaren
Det här är insatserna för kompostbehållaren.

Placera pålarna i det inre hörnet av båda rutorna. Spika fast insatserna på rutorna genom att spika igenom pålarna och in i rutorna. Spika den nedre kvadraten 20 centimeter från botten av pålarna och den andra kvadraten 15 centimeter ovanför den första. Använd två spikar vid varje led. Din kompostbehållare ska se ut som en låda med pålar på botten.

6

Placera din kompostbehållare på önskad plats. Använd en hammare för att slå pålarna i marken. Detta kommer att hjälpa till att hålla kärlet på plats som din gräsklippningskompost.

7

Klipp fyra bitar av trådnät till mått 2 gånger 3 meter. Dessa kommer att fästas på sidorna av kompostbehållaren.

8

Håll en av trådbitarna upp till den första sidan av kompostbehållaren. Häfta fast trådarna hårt på sidobrädorna med en häftpistol. Upprepa på varje sida.