Hur man gör ett utomhuslandskap med en väderkvarn?

Prydnadsvete för att lägga till en präriekänsla till väderkvarnslandskapet
Skapa en rabatt på en andra berm, plantera vilda blommor, solrosor och prydnadsvete för att lägga till en präriekänsla till väderkvarnslandskapet.

Målare över hela världen, inklusive holländsk målare, Jacob van Ruisdael, fransk målare, Camille Pissarro och ikonisk europeisk målare, Bob Ross satte sin prägel på historien med landskapsporträtt av väderkvarnar på landsbygden. Du kan väcka en småskalig version av dessa pittoreska pastorala scener till liv på din egen bakgård med små, dekorativa väderkvarnar. Du kan också ta med en traditionell vädjan till en modern väderkvarn. Väderkvarnar var traditionellt placerade längs havsstränder eller på kullar i vägen för starka vindar. Även om dessa miljöer inte är nödvändiga för dekorativa väderkvarnar, hjälper det att manipulera ditt land för att simulera dessa miljöer att återskapa scenen.

1

Importera ren matjord till en platt gård för att skapa upphöjda jordhögar som kallas berms för att simulera effekten av böljande kullar i din egen trädgård. Bergarna ska se naturliga ut, vanligtvis inte mer än 2 meter högre än den ursprungliga tomten och med breda, gradvisa sluttningar.

2

Placera väderkvarnen högst upp på den högsta berggrunden, vilket historiskt sett är den plats som en fungerande väderkvarn skulle ha placerats för att få maximal exponering för vinden. Om du har ett el-genererande vindturbin på din trädgård, kanske du inte har kontroll över placeringen av turbinen och istället kan du helt enkelt lägga till funktioner runt turbinen för att göra utomhuslandskapet.

3

Installera ett rustikt staket, till exempel en stenmur eller staket med delat räls för att ge ditt utomhusutrymme utseendet av en gammal gård som kan ha använt en fungerande väderkvarn för att mala spannmål. Du kan lägga till ett staket runt din väderkvarn, om så önskas, eller helt enkelt installera det nära väderkvarnen där du kan se de två elementen som en del av samma scen. Låt staketet fylla en funktion, där det är möjligt; använd en stenmur som en kort stödmur för att förhindra erosion på en liten sluttning eller installera ett staket med delad räls för att definiera gränserna för din grönsaksträdgård.

4

Du kan väcka en småskalig version av dessa pittoreska pastorala scener till liv på din egen bakgård med små
Du kan väcka en småskalig version av dessa pittoreska pastorala scener till liv på din egen bakgård med små, dekorativa väderkvarnar.

Lägg till ett skjul i ladugårdsstil på din bakgård, om det behövs, för att lägga till pastoralbilden. Detta är en stor kostnad helt enkelt för att skapa ett väderkvarnslandskap, men om du kan dra nytta av lagringsutrymmet, efterliknar en rustik lada utseendet på en lantlig lada, vilket är vanligt på gårdar som använder väderkvarnar.

5

Anlägg en avslappnad stengång, med hjälp av stenplattor eller flodklippor, för att hålla miljön informell och samtidigt tillhandahålla en väg för att minska trafiken på gräsytor.

6

Skapa en rabatt på en andra berm, plantera vilda blommor, solrosor och prydnadsvete för att lägga till en präriekänsla till väderkvarnslandskapet.

7

Plantera en vanlig blommande vinstock, till exempel morning glory (Ipomoea spp.) vid foten av väderkvarnen och träna den att klättra uppför väderkvarnens ben. Detta hjälper moderna vindkraftverk att smälta in i miljön. Om ditt vindturbin är inhägnat av säkerhetsskäl - vanligtvis med ett kedjelänksstängsel - kan du träna vinstockarna på staketet så att stängslet verkar mindre påträngande.

8

Installera en vattenfunktion, till exempel en liten damm på gården, om så önskas, för att hylla den historiska användningen av väderkvarnar för att pumpa vatten. Om du vill undvika det underhåll som krävs för vattendrag, skapa illusionen av ett vattendrag med en torr bäckbädd installerad i en naturlig dike eller dal på din trädgård. Till exempel kan du fylla dalen mellan två av de konstgjorda bermarna med små till medelstora stenar; bäckbädden hjälper också till att förbättra dräneringen i utrymmet.